Nieuws

30 maart 2016
Tijdens de vierde editie van de International Chinese European Workshop (CEW) biedt Jian Qiu (BAM Infra) een breed internationaal gezelschap inzage in de laatste ontwikkelingen met LE2AP. De bijeenkomst vindt plaats op de Campus van de TU Delft en staat in het teken van wegenbouwkundige ontwerpen, functionele eigenschappen en toepassing van materialen. CEW richt zich op vertegenwoordigers van internationale universiteiten en overheidsinstanties. 
 
CEW vindt plaats van 29 juni tot en met 1 juli 2016. Meer informatie is te vinden op http://www.cew2016.org/.
 
3 maart 2016
Rien Huurman, manager Research & Development bij BAM Infra Asfalt, is uitgenodigd om op 2 juni 2016 een lezing te geven over LE2AP op het Eurasphalt & Eurobitume Congress in Praag. De interesse in de ontwikkelingen die zich afspelen binnen het Europese demonstratieproject LE2AP neemt ook internationaal toe. Eind vorig jaar verzorgde Huurman een presentatie op een wegencongres dat werd georganiseerd door de Engelse overheidsinstantie Highways England. Om meer kennis op te doen met innovaties op het gebied van onder meer duurzaamheid en  geluidsreductie, overweegt BAM Nuttall met een aantal opdrachtgevers uit de UK een bezoek te brengen aan het asfaltlaboratorium van BAM in Utrecht en tevens enkele wegenprojecten te bezoeken.
Het Eurasphalt & Eurobitume Congress is het 4-jaarlijkse trefpunt voor publieke en private partijen die actief zijn in de wegenbouw. Het E&E Congres wordt georganiseerd door EAPA en Eurobitume. Eurobitume is de branchevereniging van de Europese bitumenindustrie en EAPA staat voor de European Asphalt Pavement Association.